Doček 2020. u Novom Sadu!

prethodna
Doček 2020. u London pabu!
sledeća
Doček nove 2020. godine u restoranu Kesten u Futogu

Apartmani Novi Sad

Apartmani Novi Sad

Smatramo se Vašim pametnim izborom za boravak u Novom Sadu.

Mi smo firma koja se bavi izdavanjem stanova (apartmana) na kraći ili duži vremenski period (od dan do mesec ili više dana). Na tržištu izdavanja apartmana smo uspešno već nekoliko godina, tačnije od 2013. godine.
U ponudi imamo oko dvadeset raznolikih apartmana, veličine od 25 do 95 kvadrata, koji se nalaze na različitim lokacijama u Novom Sadu. Stanovi koji se nalaze u našoj ponudi su u potpunosti opremljeni
(wi-fi, klima, veš mašina, posteljina, peškiri, sve potrebno za kuvanje, krevetac za bebu, parking itd).
Svojim gostima nudimo i mogućnost i plaćanja preko računa.

Bez obzira na to da li Vam je potreban stan na dan, za prenoćište ili kratkotrajni boravak u Novom Sadu, Astoria apartmani Vam nude vrhunski smeštaj kom težite.
Boravak u našim kvalitetnim, modernim i luksuznim stanovima na odličnim lokacijama podrazumeva autentičnost, privatnost, fleksibilnost, komfor i kvalitet.

Sjajna smo alternativa za hotelski smeštaj u Novom Sadu.
Naše prednosti su mnogobrojne počevši od znatno niže cene koja ne zavisi od broja gostiju, a zatim i više prostora, dodatne spavaće sobe, kompletno opremljena kuhinju i drugi dodatni sadržaji koji Vaš boravak čine relaksirajućim i slobodnijim.

Astoria apartmani Novi Sad pružaju Vam ugodan i vrhunski pozicioniran smeštaj u najužem centru Novog Sada. Iz stanova se na samo nekoliko minuta hoda nalazi većina gradskih dešavanja i najvažniji kulturni, istorijski i drugi sadržaji. 

Učinite mudar izbor. Smestite se kod nas.

https://novisadapartmani.com/

Informacije i rezervacije

Kontakt

065/ 90- 93- 500

Informacije i rezervacije

Kontakt

065/ 90- 93- 500