Doček 2020. u Novom Sadu!

prethodna
Restoran Trofej - Doček 2020.
sledeća
Lazino tele - doček Nove godine

Amplituda trambolina park, doček 2020.

Amplituda trambolina park, doček 2020.

Da li ste spremni za sjajne novogodišnje praznike? Pripremili smo za vas fantastični novogodišnji program za svaki ukus.

Dnevni doček

Nova godina se bliži, a ti još uvek nisi odlučio gde ćeš, dosadile su ti monotone proslave? Onda mi imamo pravo rešenje za tebe. Dođi na naš dnevi doček u Amplitudu. Program kreće već u 16h. Ovde ćeš naći nezaborаvan provod i ludu zabavu, ekskluzivni performans našeg DJ-a, đuskanje na trambolinama, bezgranične emocije i more pozitive! Takav doček još nisi doživeo!

Žurka

Kada počinjemo da slavimo Novu Godinu? Kad god želimo! U Amplitudi krećemo već od 28. decembra sa neverovatnim disko žurkama!
Đuskanje na trambolini, lud provod i DJ koji će se pobrinuti za tvoje dobro raspoloženje!
Ako je to način na koji želiš da provedeš svoje slobodno vreme sa prijateljima, onda te očekujemo na našoj trambolina žurci. 28.12., 29.12 i 30.12. od 20-22h.

Dečiji program

Nismo zaboravili ni na najmlađe.

Novogodišnji praznici su čarobno vreme kad svi, kao deca, verujemo u bajke i očekujemo čuda.

Zato su Amplituda i Željko Veseljko pripremili sasvim drugačiju novogodišnju žurku za naše najmlađe goste. Novogodišnja dečja žurka je fantastičan spoj čarobne bajke i uzbudljive zabave na trambolinama!

Očekuje vas nezaboravna novogodišnja avantura, pokloni za decu i sve to uz pratnju naših profesiinalnih trenera, koji će se pobrinuti za vašu bezbednost.

Prepustite se novogodišnjoj čaroliji zajedno sa nama na nezaboravnom performansu "I čarobnjak Sima novogodišnju želju ima"!

https://www.facebook.com/amplitudanovisad

https://www.instagram.com/amplitudanovisad/?hl=sr

https://www.amplituda.rs/

Informacije i rezervacije

Kontakt

021 641 0306

Informacije i rezervacije

Kontakt

021 641 0306